ONS HECHTE

TEAM VAN

PROFESSIONALS

Alle medewerkers van Salon Monny zijn professionele hairstylisten en hebben alle denkbare vakdiploma’s en beschikken over het Spectrum diploma van het Instituut voor Haarkleuringen. Kortom, met recht professionele haarkleurspecialisten. Esther en Ilse zijn gediplomeerde schoonheids- en manicurespecialisten. Deel uitmaken van dit unieke team, klik hier.

ESTHER

Esther is gek op skiën en golfen. Ook een leuke serie als Peaky Blinders of Selling Sunset kan ze waarderen. Met Ilse de spil binnen Salon Monny. Begon op jonge leeftijd in de salon en werkt er nog steeds. Naast hairstylist gediplomeerd schoonheidsspecialiste en manicure. Haar favoriete vakantiebestemmingen? Er valt nog zoveel te ontdekken, maar in Oostenrijk komt ze het vaakst omdat je daar nu eenmaal heerlijk kunt skiën. Een cruise maken, is ook altijd goed en gezellig uit eten gaan is eigenlijk ook wel een soort van hobby.

ILSE

Italiaans eten: Ilse is daar altijd voor in. Opgegroeid in en meegegroeid met de salon. Naast kapster ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste en manicure. Getrouwd, twee kinderen en woonachtig in Hendrik Ido Ambacht. Voor een leuk feestje buiten de deur of een wandeling met Guus, haar tekkel, is ze altijd te porren. Vaak gek op haar zoon Bob en haar dochter Noor maar niet altijd. Favoriete vakantiebestemmingen: vooral zonnige oorden. Maakt niet uit waar.

TONNY

Geboren in Rotterdam en woonachtig in Hendrik Ido Ambacht. Oprichtster van Salon Monny Hendrik Ido Ambacht, haar kindje. Ondersteunt de meiden, alleen als het nodig is, in de kapsalon. Een echte vakidioot met een enorme know how en alle denkbare opleidingen in het kappersvak in haar bezit.
Grootste hobby’s zijn lekker uit eten gaan, theatertje pakken, Engelse of Scandinavische series kijken en skiën. Gek op cruisen. Een locatie onder de zon is natuurlijk ook altijd prima.