EEN BEGRIP

SINDS 1962

In 1962 opende Mon Waterreus in Rotterdam een kapsalon onder de naam Salon Monny. Twintig jaar later werd door zijn vrouw Tonny een tweede vestiging gestart in Hendrik Ido Ambacht. Sinds 2020 is de salon in handen van Esther en Ilse. Salon Mony is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kapsalons van Nederland voor zowel dames als heren. In 2000 werd in Ambacht gestart met een schoonheidssalon, in 2007 kwam daar een ‘real nail’ nagelstudio bij.

MEER OVER ONS

De salon kom je binnen via een imposante draaideur. De futuristische, centraal gelegen kassadesk verbindt vervolgens herenhoek, ‘damesdeel’, wasunit, zitgedeelte en chemiehoek.
De schoonheidssalon zit in een aparte ruimte, waar rust en privacy een garantie is. De salon beschikt over twee schoonheidsspecialisten & manicures.

De producten in de schoonheidssalon zijn van Sothy’s, ook voor de make-up. Voor de handverzorging wordt gewerkt met O.P.I en de kapsalon voert het kwaliteitsproduct Kérastase, Schwarzkopf en Sunglitz.

Bij Salon Monny zullen ongediplomeerde krachten je haar nooit stylen. Alle haarstylisten zijn dan ook volledig gediplomeerd en volgen voortdurend vakopleidingen. Daarnaast hebben deze tophairstylisten de belangrijkste en beste opleiding voor professionele haarkleuringen afgerond: Het Spectrum.
Interesse om ook dit niveau aan te tikken, klik dan hier

Salon Monny heeft maar één doel voor ogen: het leveren van vakmanschap, kwaliteit en service. Naast goed personeel zijn de producten, entourage, optimale temperatuur & luchtkwaliteit in de winkel, ontkalkt water en een echt goede kop koffie (of een ander drankje) perfect verzorgd. Ook is er natuurlijk free WiFi.

KOM LANGS EN

ERVAAR ONS

Salon Monny levert de klant een totaalconcept. Je bent er echt even uit, maar je voelt je ook gelijk thuis.