BEAUTY

De nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging, voor hem en haar. Hier zie je hoe een fysiek visitekaartje zorgt voor een onuitwisbare indruk. Salon Monny beschikt over het exclusieve merk Sothys. Een Frans topbrand met een mooie, interessante historie. Sothys is Grieks voor heldere ster.

Onze schoonheidsspecialisten informeren en adviseren graag welke producten en behandelingen het best bij jou passen. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijke opties op het gebied van huid- en lichaamsverzorging en kennen diverse ‘verzorgingsrituelen’. 

Ook hand en nagels zijn bij ons letterlijk en figuurlijk in goede handen. Wij beschikken over het populaire gelnagellak concept van O.P.I; een nagellak die minimaal twee weken haar kwaliteit, kleur en glans behoudt.

Afspraak maken? Klik hier of bel ons op 078 681 81 62

HAAR

Je gezicht en dus zeker ook je haar maken de eerste indruk; altijd en overal. Thuis, op je werk of als je uitgaat. Hiernaast zie je alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van de haarmode voor 2022-2023. Zowel voor haar als hem.

Vanzelfsprekend is dit slechts een greep uit de nieuwe haarmodelijnen die worldwide worden gevoerd. Bespreek met één van onze haarstylistes welke coupe het best bij je past. Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wij geven altijd eerlijk en beargumenteerd advies. Dat mag je verwachten van de professionals van Salon Monny. 

De haarspecialisten van Salon Monny hebben allemaal De Spectrum Academie gedaan en met goed gevolg afgelegd. Het Spectrum is in Nederland ‘by far’ de beste opleiding voor het professioneel verven van je haar. Feitelijk zit achter het kleuren van haar een ware wetenschap. Niet alleen het meest perfecte kleurresultaat is van belang, ook en vooral het behoud van gezond en mooi haar.

Direct een afspraak maken? Klik hier of bel 078 681 81 62

 

MAKE-UP

Er optimaal uitzien voor een feest of avondje uit? Een trouwdag? Een belangrijke, zakelijke afspraak? Of gewoon omdat je er top bij wilt lopen.

Je gezicht is de basis voor een onuitwisbare entrée, waar je ook naar toegaat of moet, dat gezicht … moet stralen.

Wie doet je nog wat, als je perfect opgemaakt bent en je haar goed zit? Je kijkt in onze spiegel en weet: ik ga een onuitwisbare indruk maken! Sothys is voor ons de basis van alle make-up verzorging binnen Salon Monny.

Direct een afspraak maken? Klik hier of bel 078 681 81 62

NAILS

Nagel- en handverzorging daar gaat het bij Salon Monny om. Kunstnagels zul je bij ons niet aantreffen. In de salon werken wij met O.P.I en verkopen, naast O.P.I ook het product Maleva. De salon beschikt altijd over de nieuwste, trendy en unieke kleuren. Als één van de eerste salons in Nederland beschikte Salon Monny over het immens populaire gelnagellakconcept van O.P.I; een nagellak die minimaal twee weken kwaliteit, kleur en glans behoudt.

Complete huidverzorging, onder andere van het gezicht

Afspraak maken? Klik hier of bel ons: 078 6818162