Het Team

Alle medewerkers van Salon Monny zijn professionele hairstylisten en hebben alle denkbare vakdiploma’s. Drie kapsters beschikken over het Spectrum-diploma van het instituut voor haarkleuringen. Ze zijn met recht professionele haarkleurspecialisten.

 

Esther en Ilse beschikken al vele jaren ook over de vereiste vakdiploma’s schoonheidsspecialiste en hebben daarnaast met goed gevolg de opleiding tot manicure afgelegd.

 

 

 

 

Tonny

Ilse

Esther

Tonny

Oprichtster van Salon Monny Hendrik Ido Ambacht. Ton zit al bijna 50 jaar in het vak en werkt nog steeds met veel plezier mee in de kapsalon. Ton, geboren in Rotterdam, heeft één dochter: Ilse die ook in de salon werkt. Grootste hobby's zijn haar kleinkinderen vertroetelen, lekker uit eten gaan, de sauna, skiën en een theatertje pakken. Favoriete vakantieplek: Obergurgl en Zürs voor de skivakanties en wat betreft de zomervakantie: alle locaties waar zon, zee, strand en een snufje cultuur te vinden zijn of een cruise.

Ilse

Van kinds af aan opgegroeid en meegegroeid met de salon. Ilse is naast kapster ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste en manicure. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Ilse, geboren in Rotterdam, woont in Hendrik Ido Ambacht. Ze kijkt graag naar programma´s als CSI en gezellig ergens een pizzaatje eten met een zoet wijntje vindt  ze zo nu en dan ook leuk. De meeste tijd is echter voor Bob, haar zoon, en Noor, haar dochter. Favoriete vakantiebestemmingen: Oostenrijk (wintersport) en zonnige oorden. Maakt niet uit waar.

Esther

Samen met Ilse de spil van en binnen Salon Monny. Werkt al ruim 20 jaar in de salon. Zij is naast kapster gediplomeerd schoonheidsspecialiste en manicure. Esther woont in Hendrik Ido Ambacht. Grootste hobby's zijn shoppen, duiken en gezellig een weekendje ergens lekker golfen. Een saunaatje weet ze ook te waarderen. Haar favoriete vakantiebestemming is Oostenrijk, vooral om te skiën. Lekker gezellig uit eten gaan en een theater pakken, weet ze zeker ook te waarderen.

Openingstijden: Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00, Vrijdag van 8.30 tot 21.00,  Zaterdag van 8.00 tot 13.00, Zondag gesloten

Salon Monny, All Rights Reserver 2012, Dorpsstraat 64,  3342 BD, H.I Ambacht , info@salonmonny.nl, salon@salonmonny.nl, Tel: 078 681 81 62   Design: Jorgen Maakt Reclame