Salon Monny

Salon Monny is al een halve eeuw een van de meest toonaangevende kapsalons in Nederland wat betreft haarverzorging. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom. Het bedrijf is ooit als kapsalon gestart in Rotterdam. De vestiging in Hendrik Ido Ambacht volgde 20 jaar later. In 2000 startte de salon in Ambacht met een schoonheidssalon. In 2007 kwam daar een nagelstudio bij.

 

Salon Monny is vanaf dat moment in staat de klant een totaalconcept van haar- en lichaamsverzorging kan bieden. De salon werd een aantal jaren terug uitgeroepen tot de meest mooie salon van Nederland. Wat direct opvalt zodra u de salon door de imposante draaideur binnenkomt zijn de diverse units (de herenhoek, het 'damesdeel', de wasunit, het zitgedeelte en de chemiehoek) die via de futuristische, centrale kassadesk één geheel vormen. De schoonheidssalon heeft een eigen ruimte binnen het pand, zodat rust en privacy tijdens de behandeling gegarandeerd is. De salon beschikt over twee schoonheidsspecialisten en twee manicures. De producten waarmee in de schoonheidssalon wordt gewerkt, zijn van Maria Galland. Voor de handverzorging wordt o.a. gewerkt met O.P.I.

 

De kapsalon werkt als enige in Ambacht met het kwaliteitsproduct Kérastase, maar werkt ook met Schwarzkopf en Sunglitz. Salon Monny investeert continu in haar personeel. Naast de gediplomeerde schoonheidsspecialisten en manicures zult u in de kapsalon geen ongediplomeerde krachten uw haar zien stylen. Alle haarstylisten zijn gediplomeerd en hebben vele aanvullende vakopleidingen met goed gevolg afgelegd. Daarnaast hebben ze ook de zware opleiding voor haarkleurspecialisten van het Spectrum afgerond.

Het continu volgen van cursussen en trainingen is verplichte kost bij Salon Monny. Altijd met één doel voor ogen: het leveren van vakmanschap, kwaliteit en service aan al haar klanten.

 

Naast goed personeel zijn de producten, de entourage, de temperatuur en luchtkwaliteit, maar ook een echt goede kop koffie optimaal verzorgd. En onze klanten kunnen ook nog eens genieten van free WiFi.

 

KOM LANGS EN ERVAAR ONS!

 

´Als je de kapsalon/schoonheidssalon binnenloopt, ben je direct onder de indruk van deze fraaie salon!' 'Wat een schitterende schoonheidssalon, zeg. Je komt aan de ene kant thuis en aan de andere kant ben je er echt even uit.' 'Eigenlijk bieden ze je bij Salon Monny een totaalbeleving!´

Openingstijden: Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00, Vrijdag van 8.30 tot 21.00,  Zaterdag van 8.00 tot 13.00, Zondag gesloten

Salon Monny, All Rights Reserver 2012, Dorpsstraat 64,  3342 BD, H.I Ambacht , info@salonmonny.nl, salon@salonmonny.nl, Tel: 078 681 81 62   Design: communicatie- en reclamebureau Rotterdam