Nieuws

We proberen deze pagina zoveel mogelijk met recent materiaal te vullen. Hieronder treft u een overzicht van de laatste nieuwsfeiten rond Salon Monny.

 

• Nieuwe gel nagellak O.P.I is binnen

De nieuwe kleurlijk voor de gel nagellak van O.P.I zijn binnen. Salon Monny heeft al enige tijd deze gel nagellak in huis en met enorm succes. De nagellak blijft weken zitten en behoudt haar glans en kwaliteit bij normaal gebruik. Alle mogelijke kleuropties zijn te krijgen.

 

• Haarmodelijn voorjaar/zomer

De nieuwe haarmodelijn voor de komende maanden is binnen. De ANKO brengt 2 keer per jaar de nieuwste trends op haargebied uit. De voorjaar en zomer trends voor 2013 is nu aan de beurt. Vraag om meer informatie bij onze hairstylisten.

 

• Salon Monny nu ook op Social Media

Salon Monny is sinds kort actief op Facebook en Twitter. De salon probeert zoveel mogelijk verhalen de wereld in te slingeren zodat klanten op de hoogte zijn en blijven van alles wat er in en rond de salon gebeurt. Like ons u mist niets meer. We zetten Social Media vooral in om te informeren en enthousiast te reageren op leuke  berichten van onze klanten over onze salon. We zien Social Media niet als een second life. We focussen ons graag op het echte leven en dat speelt zich, wat ons betreft, voor een belangrijk deel af in de salon. Daar willen we vooral presteren!

 

• Salon Monny biedt allerlei fantastische schoonheidsarrangementen

Salon Monny biedt zeer exclusieve arrangementen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Laat u compleet verwennen en kom na een uitgebreide totaal behandeling als herboren weer buiten.

Een leuk idee: geef een arrangement cadeau, aan familie of vrienden of, minstens zo leuk vraag zo´n arrangement als kado.

Klik op arrangementen en lees welke arrangementen er allemaal te boeken zijn!

Ga meteen naar arrangementen

 

• Salon Monny dépositair Kérastase

Het gebeurt niet zo vaak ‘dat je gevraagd wordt’! Zeker niet als kapsalon.

Salon Monny is er trots op dat zij als enige in deze regio het kwaliteitsproduct Kérastase voert. Kérastase is al decennia lang het product waar topkapsalons en topkappers mee werken.

Al sinds 2008 is Salon Monny officieel dépositair van Kérastase.

 

• Salon Monny: erkend leerbedrijf

Wist u dat Salon Monny al vele jaren een erkend leerbedrijf is, binnen de kapsalonbranche?

De afgelopen jaren zijn er al tientallen kapsters en kappers opgeleid door Salon Monny. Duidelijk mag zijn dat een opleiding tot hairstylist(e) geen sinecure is. En zeker niet bij Salon Monny, daar de salon er om bekend staat zeer gedreven en hard te trainen. Voordeel voor Salon Monny is dat er zwaar kan worden doorgeselecteerd.

Wellicht leuk om te weten: alleen al in Hendrik Ido Ambacht zijn er twee kapsalons die worden ‘gerund’ door mensen die het vak hebben geleerd bij Salon Monny.

 

• Wat een simpel grapje kan veroorzaken

De meiden van Salon Monny hadden allemaal het welbekende jurkje van Bavaria in hun bezit en tijdens de afgelopen WK werd er als grapje een ludiek verhaal geplaatst in De Brug over De Bavaria Babes. U weet wellicht nog wel dat de echte babes waren opgepakt en achter slot en grendel verdwenen. Heel Nederland dacht vervolgens dat het artikel over de echte ´babes´ ging en op vele sites werd het betreffende artikel overgenomen of ´gepost´. Diverse media gingen bellen en wilden langs komen. De kracht van PR en free publicity werd door het bureau van Salon Monny, Sam Reclame, duidelijk aangetoond!

 

´Je kunt zien dat ze een echt team zijn. Ze voelen elkaar prima aan en doen naast het werken in de salon heel veel leuke dingen samen!´ ´Er gebeurt zat in en om de salon en proberen zoveel als mogelijk op Twitter en Facebook te zetten. Like ons en u blijft op de hoogte!

Openingstijden: Maandag gesloten, Dinsdag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00, Vrijdag van 8.30 tot 21.00,  Zaterdag van 8.00 tot 13.00, Zondag gesloten

Salon Monny, All Rights Reserver 2012, Dorpsstraat 64,  3342 BD, H.I Ambacht , info@salonmonny.nl, salon@salonmonny.nl, Tel: 078 681 81 62   Design: Jorgen Maakt Reclame